2012. aasta lõpp

Pilk tagasi II veerandile.
Nimetet veerand on küll lühemaid, kuid sellesse mahtus ütlemata palju.
November tõi Isadepäeva tähistamise. Viimastel aastatel oleme külla kutsunud mõne õpilase isa, kes jagab meiega oma huvitavaid tegemisi. Sel aastal tuli külla Martin Joonase ja Mark Eemili isa Margus Mustonen, kes rääkis meile ühest oma lemmiktegevusest – fotograafiast. Saime teadmisi fotograafia ajaloost ja vaatasime palju ilusaid pilte loodusest ja inimestest. Äratundmist oli üksjagu 😉
2012 031

8. detsembril sai Aegviidu Kool 95. aastaseks. Kontserdil esinesid õpilased 1.-9.klassini. Kõige rohkem elevust pakkus bänd koosseisus Indra, Antero, Matheus, Karl Hans ja Rene. Neid ja neist me kõik veel kuuleme! Suur-suur tänu kõigile hea tagasiside eest!

II veerandisse mahtus palju väljasõite:
1.klass külastas Nukuteatri NUKU muuseumi;
2.-3.klass õppis loodust Eesti Loodusmuuseumis;
1.-3 kl sai jõulutunde Rakvere Linnuse jõulumaalt;
4.-5.kl seikles AHHAA keskuses Tartus;
6.kl käis Rakveres ujumas;
6.-9.kl loodusringi õpilased võtsid koos Aegviidu Looduskeskusega ette retke Jääaja keskusesse;
ja meie lauljate tähelennust ansambliga Põhja-Tallinn ei maksa rääkidagi. . . 🙂 Lugu teadagi SEE

Advendihommikutel jagasid sel aastal oma jõululugu Tiina Paltser Looduskeskusest, Krista Aruoja Lasteaiast ja Marian Rütman Rahvamajast.

Veerandi viimane nädal möödus tuntud headuses. Jõululaadal oli palju kaupmehi ja rõõmustavalt palju ostjaid. Müügil (ja ka lihtsalt jagamisel) oli head ja paremat, kaupmehed olid väga ostjasõbralikud ja ostjatel (lapsevanemad, õpetajad) silmad särasid:

Jõulupidu oli jõuluvana, luuletuste, laulude, taevalaternate ja diskoga.

Veerandi viimane päev algas jõuluhommikuga kirikus, sellele järgnes juba koolis veerandilõpu viktoriin ja veerandi lõpetamine.

Üllatusena sõidutas OÜ Veematkad meid suure militaarveoautoga mööda metsateid Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskusesse, kus meid ootas soe supp, pirukad, tee ja kook. Väga muhe lõpp veerandile ja avar algus vaheajale!

Rubriigid: advendihommik, ettevõtmised, jõul, jõuluhommik, külaline, laat. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.