Külaline Jaanus Rohumaa

DSC06746

Esmaspäeval, 22. veebruaril käis meil külas lavastaja, näitleja ja kultuurinõunik Jaanus Rohumaa. Tunnipikkusel vestlusel saime teada tema näitleja- ja lavastajatööst. Kuna lähenemas oli Eesti Vabariigi 98. sünnipäev, siis rääkis ta meile, kuidas ta sattus kultuurinõuniku ametisse ja kuidas see teda presidendiga seob.

Rohumaa rääkis ka oma lapsepõlvest ja noorukieast, millal Eesti taasiseseisvus. Õpilased võisid talle küsimusi esitada ja seda võimalust kasutati palju. Meeleolu saalis oli pingevaba ja sõbralik. Hiljem sai külalisega ühispilti ning selfie’sid teha. Enne äraminekut andis ta soovijaile autogramme. Meile meeldis kohtumine Jaanus Rohumaaga, sest nüüd teame rohkem tema tööst ja presidendi nõuniku ametist.

Kaspar Jegorov

Rubriigid: külaline, vabariigi aastapäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.