Õppekäik Emajõe-Suursoosse

 

 

 

Neljapäeval, 19. mail 2016 käisid 1.-5. klass Emajõe-Suursoo looduskeskuses. Sõitu alustasime pool üheksa hommikul ning paari tunni pärast olimegi kohal.

Emajõe-Suursoo looduskeskus asub Emajõe kaldal. Meist tehti kaks gruppi: 1.-3.klass ja 4.-5.klass. Väiksemate grupp läks metsa ja meie oma keskusehoonesse sisse. Meile räägiti Emajõest huvitavaid fakte ja seda, kes Emajões elutsevad. Täitsime ka töölehti.

Kui meil sees kõik tehtud sai, siis läksime sohu. Seal oli meil ringkäik. Jalutasime ja vaatasime ümbrust. Kui soos käidud, läksime sääsesafarile ehk püüdma tiigist elusolendeid (putukaid). Peale safarit läksime grillima. Seal sõime ja puhkasime.
Peale lõunat hakkasime valmistuma kojusõiduks. Koristasime ära tekkinud sodi, pakkisime kokku oma asjad ja läksime bussi. Käisime ka Olerexi poes, kus ostsime tee peale näksimist. Nii võiski kojusõit alata. See oli tore ja huvitav päev.

Raili Stina Reidla

Rubriigid: loodusmaja, õppekäik. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.