Lõpukell 2016

Kolmapäeval, 25. mail 2016 toimus Aegviidu Kooli 9. klassi lõpukell. Sel aastal lõpetavad meie kooli Anastasia, Sirli, Anett, Reelika, Tom, Sergei, Jüri, Kaspar, Kardo, Hardy ja Andero.

Kõigil toimusid kaks esimest tundi ja kolmanda tunni ajal oli saalis aktus ning hiljem õues tegevused. Aktuse ajal lauldi, loeti luuletusi või lihtsalt sooviti üheksandale klassile edu. Hiljem läksime kõik õue, kus 7.-8. kl tüdrukutel oli lõpetajatele plaanis ka mõned lõbusad tegevused.

Kõigepealt pidid kõik üheksandikud võtma suhu ühe muna ja selle katki hammustama. Kaks muna olid keedetud, ülejäänud üheksa toored. Keedetud muna saajad pidid võidu titel mähet vahetama. Järgmisena toimus kotijooks, kus iga võistleja võttis suure prügikoti, mille sees olles pidi läbima kindla vahemaa. Viimane ülesanne oli keerutamine – pesapallikurika ümber tuli joosta kümme tiiru ning pärast seda oli vaja joosta kakskümmend meetrit nii otse kui võimalik.

Kui kõik tegevused tehtud, läksime sööma ning pärast seda jätkusid 1.-8. kl tunnid tunniplaani järgi.

Üheksanda klassi õpilased läksid lasteaeda mängima ning pärast seda sõitsid Tallinnasse bowlingusse.

Oli väga tore ja elamusrohke päev.

Renaate Noor

Rubriigid: 9.klass, tutipidu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.