Viimane koolipäev

Neljapäeval, 22.detsembril 2016 oli Aegviidu Koolis selle aasta viimane koolipäev. Nagu traditsiooniks on saanud, algas päev kell 8.30 jõuluhommikuga kirikus. Kirikuõpetaja T. Linnasmäe rääkis jõululugu ja me kõik laulsime.

Pärast seda läksime kooli, kus algas veerandilõpu viktoriin. Meeskondi oli kokku 7 ja küsimusi 23. Seekordse etapivõidu napsas väga tasavägises jõuproovis Mark Eemili võistkond.

Siis toimus väikene söögipaus ja algaski päeva tipphetk – Playbox’i võistlus. Esinevaid meeskondi oli peaaegu kümme ja järgi tehtavate  artiste nimekirja mahtusid Üllar Jörberg, Kihnu Virve, Push Up, Märt Avandi ja Ott Sepp, Piko-Taro, Las Ketchup, PSY.

Viimane koolipäev kulmineerus ühise tantsuga ja pärast seda mindigi koju vaheaega nautima.

Raiko Sten Reidla

 

Rubriigid: jõulud, viktoriin. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.