Harjumaa meistrivõistlused suusatamises

Reedel, 27.01.17 korraldati Kõrvemaal Harjumaa koolide meistrivõistlused teatesuusatamises. Lisaks meie koolile osales võistlustel veel 10 kooli. Võistlejad viidi kella kümneks Kõrvemaale, kus nad kõigepealt sõitsid raja läbi ja jäid siis oma starti ootama. 

Esimene start anti kell 11 ja sõitma läksid noorimad ehk kuni 5. kl tüdrukud-poisid. Seal saime 2 hõbemedalit. Tüdrukutest  tegid head sõitu Helena, Anett Liisa, Anniriin ja Anna-Liisa, poistest aga Marti, Indrek, Rainis ja Laurits.

Kui kõige nooremad lõpetasid, asusid stardijoonele 6.-12. kl tüdrukud. Meie 6.-7. kl tüdrukud Ly, Anna, Annabel ja Katrin saavutasid samuti II koha. 8.-9. kl tüdrukutel nii hästi ei läinud, nad pidid leppima 4. kohaga.

Pärast tüdrukuid asusid sõitma 6.-12. kl poisid. Kõige paremini läks 6.-7. kl poistel, kes saavutasid esikoha. Võistkonda kuulusid Reio, Martin Joonas, Ekke Tõnn ja Joonas. Jõukohaselt pingutasid ka 8.-9. kl poisid, kes jäid viiendaks.

Üldkokkuvõttes läks meil hästi, kuna saime (punktisummaga 291) tagasi parima põhikooli rändkarika. Loodan, et järgmisel aastal suudame karikat kaitsta ja tulemused on veelgi paremad.

Kertu Noor

Rubriigid: suusatamine, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.