Vene keele päev

Kolmapäeval, 26. aprillil 2017 toimus Aegviidu Koolis vene keele päev.

1. ja 2. tunni ajal murdsime pead Vene-teemalise viktoriiniga. Kõigepealt läksid saali nuputama 1.-5. kl õpilased ja siis 6.-9. klass. Viktoriin oli väga huvitav ning hariv. Vahetundide ajal võisid soovijad vaadata venekeelseid multikaid.

5. tunni veetsime saalis, kus meile laulis Elina Gerodes, kes on rahvuselt venelane, aga elab Eestis. Tema laulude vahele lugesid 8. ja 9. klassi õpilased eesti luulet. Ta laulis väga ilusti ning saatis ennast kitarril. Pärast esinemist tehti lauljast ning kooliperest ühispilt.

Kokkuvõttes oli väga huvitav ning vaheldusrikas päev.

Raili Stina Reidla 

Rubriigid: külaline, kultuur, teemapäev, viktoriin. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga