Noorpäästjate võistlus – I koht

noorpäästjad

Reedel, 5. mail 2017 käisid meie kooli õpilased Ekke Tõnn, Loviisa, Markus Henri ja mina Rõngus noorpäästjate võistlusel. Me olime selleks eelnevalt harjutanud ja lootsime head tulemust.

Võistlus koosnes 5 osast ja üks neist oli igal võistlejal erinev. Alguses tuli hüpata üle plangu, siis joosta mööda poomi. Pärast seda oli ülesanne, kus me pidime mingil paaditaolisel asjal istuma ja palle käest kätte saatma nii, et need teeksid ära terve ringi ja jõuaksid tagasi esimese võistleja juurde, kes pani need ämbrisse. Siis tuli ühendada autosse tüviliin ja selle küljest jagajaga kaks teeliini.

Pärast pidi igaüks sooritama erineva ülesande. Mina kontrollisin suitsuandureid ja vahetasin katkisel patarei, Ekke Tõnn ja Markus Henri tegid vigastatule lahase ning Loviisa pidi ära tundma ohumärgid. Järgnevalt viisime kannatanu kanderaamile ning transportisime ta sellega poomini, jooksime üle poomi, hüppasime üle plangu ning oligi finiš.

Meie imestuseks edestasime teist kohta 40 sekundiga, kuid teise ja kolmanda koha vahe oli alla sekundi. Oli väga huvitav võistlus ja ootan juba järgmist.

 

Mark Eemil Mustonen

Rubriigid: sport, teemapäev, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.