Tutipäev 2017

26. mail 2017 kõlas meie koolis 9. klassile viimane koolikell. Sel päeval riietusid üheksandikud väikesteks lasteks. Kolmanda tunni ajal toimus lõpukella aktus, mille käigus soovisid kõik klassid meile, lõpetajatele, edu eksamiteks. Lauldi, loeti luuletusi, peeti kõnesid ning tehti humoorikaid ja armsaid kingitusi.

Peale aktust korraldas 8. klass meile väikese äraarvamismängu. Nad sidusid meie silmad sallidega kinni ning pakkusid siis erinevaid beebitoite, mida pidime maitstes ära arvama. Peaaegu kogu koolipere oli tulnud uudistama, mis vigureid meiega tehakse.

Neljanda ja viienda tunni veetsime lasteaias. Saime uudistada majas seespoolt, heietada kasvatajatega mälestusi ja mängida lasteaialastega. Tahtsime üles kaevata ka pudeli, milles oli kiri, kelleks me väikestena saada tahtsime. Peitsime pudeli lasteaeda lõpetades puu alla, aga kahjuks ei leidnud me seda reedel enam üles. Meie õnneks mäletasime kõik, mis sellele paberile oli kirjutatud.

Hiljem naasime kooli ning seal pidasime 8. klassiga maha suure veesõja, mille lõpuks ei olnud keegi meist kuiv. Oli väga tore ja emotsiooniderikas päev. Aitäh kõigile selle eest!

 

Loviisa Vahenurm

 

Rubriigid: tutipäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.