Võistlus KEAT – I koht

KEATTeisipäeval, 30. mail 2017  osalesid Aegviidu Kooli 6. klassi õpilased  ohutusalasel võistlusel “Kaitse end ja aita teist” (KEAT). Terve päev sai sisustatud esmaabi, pääste, politsei ja metsaga seotud ülesannete lahendamisega.

See võistlus oli päris praktiline, mistõttu meil tegevustest puudust ei tulnud, nt isikute foto ja vanuse kokkusobitamine, tulekustuti kasutamine, avariilisest autost väljaronimine, telgi kokkupanemine ja veest inimese päästmine. Kõigis punktides õppisime midagi uut. Sel aastal oli seal ka punkt “Kiku”, mis oli hammastega seotud, ja see oli ainuke koht, kus ainult räägiti. KEAT oli hea võistlus seepärast, et kõik meeskonnakaaslased said ülesannetes midagi teha.

Päeva lõpus tõime koju I koha. Oli tore koosveedetud päev!

Martin Joonas Mustonen

Rubriigid: loeng, päästjad, teemapäev, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.