Muljeid õpetajate päevast

Mulle väga meeldis tänavune õpetajate päev (5.10.17). Noored õpetajad olid väga toredad.

Kõige õpetajalikum õpetaja oli Kertu. Ta andis matemaatikat. Mulle tundus, nagu ta oleks juba õpetajaks õppinud. Rainer oli ka tore. Mulle meeldis, kui arusaadavalt ta meile ajaloo tunnis vabadussõjast jutustas. Ta õpetas ka ühiskonda. Seal rääkisime me valimistest, lubadustest ja Anija-Aegviidu ühendamisest.

Vene keel oli ka väga meeldiv, vaatasime internetist venekeelseid videoid ja kuulasime venekeelseid laule. Meil ei olnud muusika tundi, aga terve kool võis  kuulda kõva tümpsu, mis muusikaklassist kostus. Saksa keel oli samuti väga vahva. Me õppisime palju saksakeelseid sõnu, millest suurem osa on mul vist juba meelest läinud. Me saime seal tunnis teada, kuidas öelda saksa keeles oma nime, tervitada ja hüvasti jätta.

Olime tunnis koos 6. klassiga, nii et ma arvan, et neil oli sama lõbus.

Rasmus Tarassov

Rubriigid: õpetajate päev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.