Filmiöö

17. novembril 2017 toimus 2.-5. klassi filmiöö, kuid kohale tuli ka 6. klassi õpilasi.

Filmiöö algas kell 20.30, seega oli ööbijatel aega enne veel poodi külastada. Kui kõik olid end mugavalt sisse seadnud, valiti koos  esimene film. Huvijuht Thea Luik teatas, et alustame vaatamist klassikaliselt hea filmiga „Charlie ja šokolaadivabrik“.

Kõik vaatasid rahulikult, ringi sibamata, sest see film oli naljakas ning kaasahaarav. Järgmise filmi valisid juba tüdrukud, milleks osutus nukkudega tehtud õudukas. Kolmandaks vaatasime multikat „Caroline“, mis oli lugu tüdrukust, kelle vanemad olid ära röövitud. Seiklusfilmi „Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik“ valisid poisid mitmekesi. Selle lõppedes võeti ette „Narnia“, mis oli fantaasiafilm. Viiendaks nautisime kuuendat osa „Star Warsist“ ja kuues film oli „Kiired ja vihased 8“.

Viimase filmi lõpupoole äratas Thea magajad üles ning kõigil oli võimalik  tema käest hommikusööki saada. Filmiöö lõppes kell 10.00 ning unised filmisõbrad suundusid koju.

Üritus oli tore ja hea vaheldus õppimisele. Eriti tore oli näha uusi põnevaid filme.

Maria Kubja

Rubriigid: filmiöö, vald. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.