Jõuluraamat – juba kaheksas!!!

Juba kaheksandat aastat järjest kirjutavad kõik Aegviidu Kooli õpilased detsembrikuus talve- või jõululuuletuse ning illustreerivad selle. Kõik need luuletused köidetakse raamatuks.

 See käib nii, et alguses kirjutavad kõik mustandi. Siis võetakse õhuke A4 paber ning joonik. Puhas paber paistab läbi ja nii saab ilusti ümber kirjutada oma talveluuletuse, mis võib olla talvest, lumest, jõuludest või uuest aastast. Kõik õpilased teevad kaks puhtandit ja illustreerivad mõlemad lehed. Luuletustest köidetakse kaks raamatut, neist üks läheb lasteaeda ja teine raamatukokku. Koopiad kõikidest luuletustest jäävad ka kooli. Raamatukogus saab igaüks uut köidet vaatamas ning lugemas käia.

Rasmus Tarassov

 

 

 

 

Rubriigid: jõulud, jõuluraamat. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.