22. detsember 2017

Viimasel päeval enne talvevaheaega, 22. detsembril 2017 alustasime oma koolipäeva  kirikus. Juba sisenedes anti igaühele jõuluteemaline laululeht. Kui kell sai 9,  alustasime laulmisega.  Õpetajad lugesid laulude vahele jõuluevangeelumi. Lõpus soovis kirikuõpetaja meile läbi palve  uueks aastaks tervist ja õnne. Teenistuse lõpus pakuti ka kommi.

Siis suundusime kõik kooli, kus toimus traditsiooniline veerandilõpu mälumäng. Algul kogunesime saali, kus otsisime üles oma võistkonna ning algaski viktoriin. Küsimusi luges ette huvijuht Thea ja vastuseid kontrollisid õpetajad Reet ning Tairi. Suurem osa küsimustest olid rasked ja vajasid pikemalt mõtlemist. Kokkuvõttes olid siiski kõik tiimid tublid ja said hästi hakkama. Seekord võitis Mark Eemili võistkond.

Koolipäeva lõpetas kauaoodatud Playbox.

Helena Raava

Rubriigid: jõulud. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.