23. veebruar 2018

 

Kreete Margareeta Kalme: Reedel, 23. veebruari hommikul algas aktus lipu heiskamise ja hümni laulmisega. Pärast tervitas meid saalis Anija vallavanem Arvi Karotam. Külaline rääkis, et ta toetab meie kooli, ja jutustas, millega ta oma elus tegelenud on. Siis õnnitleti sünnipäevalapsi.

Helena Raava:  Pärast aktust toimus mälumäng. Küsimusi oli erinevaid. Näiteks Eesti kohta oli mitu küsimust ning loomulikult ka looduse ja ajaloo kohta.  Tiimid olid kõik tublid, isegi kui küsimused olid natuke keerukad.  Minu arvates olid kõik  taibukad ja andsid endast parima. 

Laurits Rütman: Pärast viktoriini saime torti ja morssi.  Igale õpilasele kingiti pastakas, mida saab vöö külge kinnitada. Õpetajad said endale rinnamärgi. Pärast tordi söömist enam tunde polnud ja kõik võisid vaheajaga alustada.

 

Rubriigid: külaline, vabariigi aastapäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga