Teatevõistlus Kolgakülas

Esmaspäeval, 14. mail 2018 läks umbes pool kooli Kolgakülla teatejooksule. Meid esindas kolm poiste meeskonda ja kolm tüdrukute tiimi. Võistlejatel esimest tundi polnud ja kooli pidime tulema kell 9.00.

Sõitu alustasime 9.15.  Umbes tunni ajaga olime kohal. Esiteks kõndisime raja läbi, siis saime numbrid ja algas võistlus. Võistlusel oli kolm vanuseklassi: 1.-5. klass, 6.-7. klass ja 8.-9. klass. Esimesena astusid võistlustulle kõige väiksemad ja siis vanuse järgi teised. Tüdrukud pidid jooksma 500 meetrit ja poisid 1 kilomeetri.

Iga osaleja võis pärast jooksu  juua kosutavat morssi. Meie saime ka toidupoolist ning tegime ühispildi. Peale seda alustasime tagasisõitu. Konkurents oli tugev, aga olime  tublid.

 Helena Raava

Rubriigid: spordipäev, sport, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.