1. september 2018

Sellel aastal  sattus 1. september laupäevale. Siiski tulid kõik õpilased ja õpetajad tarkusepäeval kooliaastat alustama. 

Esimene koolipäev algas kell 12 aktusega. 9. klassi õpilased tõid  käekõrval saali 1. klassi tüdrukud-poisid ning viisid nad koolipere ette istuma. Uues esimeses klassis alustavad Pilar, Johanna, Mirjam, Sander, Georg ja Marten. Nende klassijuhataja on õpetaja Tairi Lõugas.

1.kl õpilastele anti kätte kõik tavapärased kingitused:  sealhulgas olid muidugi aabits, pinal, õpilaspilet ja lilled. Siis pidas direktor oma kõne ja uusi õpilasi tervitas ka Anija valla esindaja Marge Raja. Pärast aktust toimus klassijuhatajatund. Ja nii algaski uus õppeaasta.

Rasmus Tarassov

 

Rubriigid: 1. september. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga