Sügisene spordipäev

28. septembril 2018 toimus järjekordselt igasügisene spordipäev, millesse kuulusid nagu alati järgmised alad: lühi- ja pikamaajooks, pallivise ning kaugushüpe. Kõigil oli loodetavasti lõbus ja natuke raske.

Vanusegruppe oli kolm: 1.-3., 4.-6. ja 7.-9. klass. Igas vanusegrupis autasustati kolme võitjat, kellest esimene sai ka kuldmedali.

Rasmus Tarassov

Õpilaste arvamusi spordipäevast:

Helena Raava: Spordipäev oli äge. Ilm ei olnud küll eriti hea, kuid kõik said anda endast siiski parima. Mulle meeldib pikamaa- ja lühimaajooks. Viimases sain ka diplomi. Sel aastal üllatas mind see, et oli palju uusi võitjaid. Iga ala esikolmik sai tunnustatud diplomiga.

Markus-Erik: Sügisene spordipäev meeldis mulle väga. Mulle meeldisid kõik alad. Ma sain kolmel alal diplomi ja ühes ka medali. Minu arust läks mul kõigis alades hästi.

Hetki autasustamiselt

Rubriigid: spordipäev, sport, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.