2019. aasta viimane koolipäev

Reede, 20. detsember 2019 oli meil aasta viimane koolipäev, mis algas traditsioonilise jõuluhommikuga kirikus, kus laulsime südantsoojendavaid laule. Pärast seda jalutasime koolimajja, kus toimus veerandilõpu viktoriin. Seekord oli küsimusi kokku 21 ja need olid väga huvitavad. Põnev oli koos tiimiga vastuseid nuputada.

Koolipäeva lõpetuseks korraldas õpilasesindus Playboxi, mis on lugude imiteerimisvõistlus. Žüriisse kuulusid meile kõigile tuttavad inimesed: showtantsutreener Virge Palmsalu, muusikaõpetaja Tiina Steinberg ja kehalise kasvatuse õpetaja Mikola Misjuk. Esinejaid ei olnud küll palju, kuid kõik etteasted olid väga meeldejäävad ja lustlikud. Kokku anti välja 3 auhinda: üks säravaimale tantsijale, teine publiku lemmikule ja kolmas žürii lemmikule. Meie kõige säravamaks tantsijaks sai Arabella-Annmarie, nii publiku, kui ka žürii lemmiku tiitli sai auga endale trupp, kes esitasid lugu ,,Nails, hair, hips, heels”. Võidukasse gruppi kuulusid Roosi, Anniriin, Anna-Liisa, Helena ja Kreete. Neil oli väga äge esitus! 

Pärast Playboxi toimus kooli saalis ka pidulik lõunasöök ja oligi aeg soovida sõpradele ilusaid saabuvaid pühi ja minna vaheajale.

Raili Stina Reidla

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.