Kooliaasta lõpuaktus ja tutipäev

Esmaspäeval, 8. juunil 2020 toimus meie kooli 1.- 8. klassi lõpuaktus. Üritus pidi algselt toimuma õues, aga kuna ilm oli väga vihmane, kogunesime spordisaali, kus hoidsime omavahel 2-meetrist distantsi. Direktor mängis viiulit ja pidas kõnet, hiljem õnnitles paljusid õpilasi kiitus-ja tänukirjadega, meeles peeti ka sünnipäevalapsi.

Pärast seda algas tutipidu. Kõik klassid olid midagi üheksandikele kingiks välja mõelnud. Mõned soovisid tuult tiibadesse, teised küsisid mõistatusi ja tehti ka kinke. Ajaleheringi liikmed kinkisid igale lõpetajale eriväljaande, kus on üheksandike mälestused ja kaasõpilaste soovid. Pärast käisid lõpetajad lasteaia aias üheksa aastat tagasi maha maetud pudelit otsimas. Kui nad kooli tagasi jõudsid, korraldasid seitsmes ja kaheksas klass neile lõbusama versiooni spordipäevast, kuna sel kevadel meil spordipäeva ei toimunud. Kokku oli neli ala: kotijooks, pingpongipalli viskamine prügikasti, lusikas suus kiiruse peale jooksmine ja kivikujumäng.

Meie meelest saime klassiga selle hästi ära korraldatud ja tundus, et üheksandikele meeldis seda sorti spordipäev.

Päev lõppes iga ala tublimate autasustamisega ja … oligi aeg hüvasti jätta. 

Kreete Margareeta Kalme, Helena Raava

Rubriigid: tutipäev, tutipidu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.