Mõtteid õpetajate päevast

5. oktoobril 2020 toimunud õpetajate päev on jäänud seljataha. Mida arvavad kaasõpilased sellest päevast ja mida meenutama jäävad?

Markus-Erik: Mulle päev väga meeldis  ja lemmiktund oli kehaline kasvatus, kus mängisime pesapalli.

Rasmus R: Mulle meeldis kõige rohkem ajalugu, sest õpetaja oli tore.

Mart Villem: Vene keel oli tore, me kordasime sõnu ja vaatasime multikaid. Matemaatikas tegime ülesandeid ning värvisime. See oli lõbus.

Helena L: Mulle endale meeldis kõige rohkem eesti keele tund, kus meie klass sai teha, mida tahtis , aga see ei tähenda, et mulle teised tunnid ei meeldinud. Kõik tunnid olid omamoodi toredad.

Rasmus T: Minu lemmiktund oli kehaline kasvatus. Me mängisime pesapalli korraliku kurikaga, mida tavaliselt ei juhtu. Ausalt öeldes meeldisid mulle kõik tunnid, sest õpetajad olid tuttavad.

Katharina: Õpetajate päev oli väga põnev ja vahelduseks väga tore. Kui aus olla, siis me ei teinud väga midagi, sellepärast ei tahaks ma, et see näiteks  iga kuu oleks. Isiklikult meeldis mulle eesti keel kõige rohkem, aga teised tunnid olid ka põnevad.

Lisete: See oli lahe päev. Mulle meeldis ja võiks olla veel selliseid päevi. Kõik olid lahedad õpetajad.

Marko: Õpetajate päev iseenesest on tore, aga peale koolipäeva lõppu oli mul ühest kindlast multikast kõrini. Minu kõige lemmikum tund oli kehaline, sest see oli lihtsalt lõbus.

Maria: Tundides saime vaadata naljakaid videoid, lahendada ristsõnu ning kehalises kasvatuses mängida pallimänge. Suurimaks erinevuseks tavalisest koolipäevast oli see, et tunnid toimusid, nagu oleks õpetaja unustanud klassi tulla. Kokkuvõtteks ütleksin, et päev oli tore, sai õpitud ja nalja tehtud.

Darren-Louis: Õpetajate päev toimus väga põnevalt, peaaegu üldse ei pidanud õppima, ainult väga vähe. See oli päris äge õpetajate päev.

Reti Eleen: Minu lemmiktund oli eesti keel koos Anne-Maiga, sest meie saime terve tunni mängida, aga neljas klass pidi töövihikut täitma. Mulle meeldis ka muusikatund, sest me kuulasime laule ja saime ise laule valida.

Kristofer: Kõige rohkem meeldisid mulle ajalugu ja muusika. Ajaloos rääkisime külmast sõjast ja vaatasime selle kohta videot. Muusikas kuulasime erinevaid laule.

Paula Liisa: Kõige rohkem meeldis mulle Anne-Maiga eesti keele tunnis olla. Tema seltsis on alati väga tore. Anne-Mai on lihtsalt nii tore ja sõbralik.

Roosi: Vene keelt  andis  Viktoria ja me lahendasime ristsõnu. Muusikas õppisime Lauritsa juhendamisel  folkmuusikat.

Kreete Margareeta: Mulle endale meeldis Indreku ajalugu ja Lauritsa muusika. Kõigi tunnid olid toredad, aga nende kahe tunnid jäid kõige paremini meelde.

Carola: Õpetajate päev oli väga tore. Õpetajad olid sõbralikud ja huvitavad.

Rubriigid: õpilasesindus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.