Õppekäik Heimtali muuseumisse

Janika Ilavski: Teisipäeval, 6. oktoobril 2020 toimus 7.-9. kl õpilaste õppekäik Heimtali muuseumisse. Kooli juurest sõitsime välja 8.30 ja muuseumisse jõudsime 10.30.

Majas juba ootas meid giid. Ta jutustas meile, kuidas varem õpiti, lapsi ristiti, milliste tööriistadega töid tehti ning milliste riietega käidi. Järgmisena suundusime puutöid vaatama. Seal olid väljas õpilaste ummiknõud ja küübid. Pärast seda läksime sööma ja oligi aeg Aegviitu tagasi sõita. Mulle väga meeldis see õppekäik. Oli päris põnev päev.

Helena Raava: Mulle meeldis meie giid. Ta rääkis asju kergelt ja arusaadavalt. See tegi ekskursiooni põnevaks. Muidugi olid need välja pandud asjad ka väga huvitavad ja tore oli näha, kuidas õppisid lapsed enne meid. Ilmselt oli paljude ja ka minu jaoks siiski kõige oodatum osa see, kui saime näha enda ja teiste tehtud ummiknõusid. Näitusel oli ka erinevaid lukusüsteeme, mille juures saime ise nuputada, kuidas need lahti ja kinni käivad.

Rubriigid: õppekäik. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga