Teatriskäik

Paula Liisa: 5. kl käis teisipäeval, 9. veebruaril 2021 Noorsooteatris. Läksime teatrisse, sest klassijuhataja pakkus meile võimalust ja olime huvitatud. Näidendi pealkiri oli „Momo“. Etendus jutustas tüdrukust, kes aitas päästa aega, mille hallid mehed olid ära varastanud. Minu lemmiktegelane oli kilpkonn, kes kogu aeg üle lava roomas. Ta oli väga nunnu, aga samas natuke hirmutav.

Rasmus: Mulle meeldis sealt etendusest kõige rohkem Momo, sest ta näitles väga hästi. Ka kõik teised näitlejad mängisid oma rolli ilusti. Huvitavaim oli see koht, kus Momo taheti pahade meeste poolt ära viia.

Katharina: Mulle meeldis kõige rohkem Momo, ta oli lahe ja julge. Mulle meeldis ka see, et meid võeti lahkesti vastu. Etendus oli vahva.

Carola: Lemmiknäitlejat ja – kohta ei olnud. Mulle meeldis terve see etendus.

Lisete: Raske on nimetada näidendist ühte lemmikkohta. Terve etendus oli äge ja põnev. Näitlejad olid ka kõik lahedad.

Markus: Mul ei olnud näidendis lemmiknäitlejat ega lemmikkohta, mulle meeldis kõik. See etendus oli väga lõbus, tore ja põnev.

Rubriigid: kultuur. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.