Jõuluraamat 2020

Üheteistkümnes jõuluraamat valmis alles nüüd, 2021. a veebruaris. Eelnevatel aastatel oleme kogumiku kõigi õpilaste talveluuletustest kokku köitnud detsembrikuu viimase koolinädala alguses. Tavaliselt viisid üheksanda klassi õpilased enne jõuluvaheajale minekut ühe kogumiku lasteaeda, teise raamatukokku. Enne kingituse üleandmist lugesid nad sellest ette mitmeid luuletusi. Selline jõuluraamatu üleandmise viis oli muutunud traditsiooniks, seepärast oli kahju, et koroona sel talvel nii toimida ei lubanud. Distantsõppe tõttu oli ka luuletuste kogumikku jõudmine keeruline, kuna koduõppele tuli jääda juba enne jõuluvaheaega.

Nüüd on jõuluraamat valmis. Loodame, et lasteaialapsed ning raamatukogu külastajad naudivad Aegviidu kooli õpilaste selle talve luuleloomingut!

Rubriigid: jõuluraamat. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.