Stiilinädal

Anne-Mai Sepp: 15.-19.02.21 toimus koolis stiilinädal. Õpilasesindus oli plaaninud seda teha juba päris pikalt, kuid ei leidnud selleks sobivat aega, lõpuks otsustasime korraldada ürituse veebruaris viimasel nädalal enne vaheaega.

Stiilinädala päevad olid järgmised: esmaspäev – sõbrapäeva stiil (roosad ja/või punased riideesemed), teisipäev – gooti stiil (üleni must riietus), kolmapäev – retro stiil (70-90. a), neljapäev – soovahetus stiil (tüdrukud poisteks ja poisid tüdrukuteks) ning veerandi viimane päev ehk reede – tudupäev (pidžaamades). 

Stiilinädal möödus hästi ja üllatav oli näha peaaegu kõiki erinevatesse stiilidesse riietatuna. Minule meeldis kõige rohkem gooti stiil, kuna see oli põnevaim minu jaoks. Mulle väga meeldis see nädal, sest oli tore midagi uut ja põnevat proovida.  

Reti Eleen: Mulle meeldis kõige rohkem tudupäev, sest nendes riietes oli mugav olla.

Paula Liisa: Kõige toredamad olid retropäev ja tudupäev. Tudupäeval ei pidanud riietusega vaeva nägema. Retropäeval meeldis mulle mu riietus.

Katharina: Mulle meeldis gooti stiil, kuna see stiil on põnev. Soovahetus ja tudupäev olid ka toredad, sest sai lihtsalt ning mugavalt riietuda.

Carola: Kõige vahvam oli minu meelest retro stiil, sest mu riietus oli äge, mul olid kalamustriga püksid ja must trikoo.

Lisete: Mulle meeldis ka retro, sest minu riided olid ägedad nagu Carolalgi – samuti kalamustriga püksid ja must trikoo.

Rubriigid: stiilinädal. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.