Teistmoodi koolipäev

Reedel, 03. septembril 2021 käisid 5.-9. kl õpilased Sõõriksoo matkarajal, kus kaitseliitlane Kristjan Prii korraldas metsas hakkama saamise koolituse. Õppisime, mida teha metsas kriisiolukorras ja kuidas ellu jääda. Saime teada, mida tuleks alati metsa kaasa võtta ja mida teha, et ei satuks kriisiolukorda. See oli väga hariv ja põnev kogemus.

Roosi Rütman

1.-4. klass tutvus spordisaalis uue kehalise kasvatuse õpetajaga, kelle nimi on Rasmus Tõnisson. Algul õpilased rivistusid, siis räägiti, mis toimuma hakkab. Pärast joosti ringe ning tehti erinevaid harjutusi. Veel toimusid mitmesugused mängud ning võistlused. Kokkusaamine lõppes jälle rivistusega. Minu arust tundus õpetaja väga tore ning mulle see päev meeldis.

Anniriin Noor

P.S. Kui esimene koolitus lõppes, toimus vahetus: 1.-4. kl lapsed läksid pärast võimlatundi Sõõriksoosse ja vanemate klasside õpilased tulid võimlasse õpetaja Rasmuse tundi.

Rubriigid: loeng, õppetöö. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.