Ümera patrullvõistlus

Patrullvõistlus toimus 17.- 18. septembril 2021 Kolga-Jaanis. Üritusest osalemiseks pandi Aegviidu kodutütardest kokku kolmeliikmeline võistkond, kuhu kuulusid Helena Raava, Anna-Liisa Leiten ning Kreete Margareeta Kalme.  

Kohale jõudnud, pidid võistkonnad end ära registreerima. Pärast seda mindi sööma. Ürituse avamine toimus kl 18.30 ning 19.00 startis esimene võistkond. Kokku oli tiime 9, kuid lõpetas 7. Stardiintervall oli 10 minutit .

Võistluse eesmärk oli kontrollida tiimide võimet täita neile ette antud ülesandeid ning testida kodutütarde füüsilist vastupidavust. Kõik, mis starti kaasa võeti, tuli ka lõpuni kanda.

Kontrollpunkte oli kokku 11 ning neis pidi täitma erinevaid ülesandeid, nt sõita pimedas paadiga, teha lõket, anda esmaabi jne.

Raja pikkus oli orienteeruvalt 30 kilomeetrit ning enamik ajast liiguti pimedas. Keelatud oli käia viljapõldudel, teedel liikudes pidi arvestama sellega, et seal toimus vastutegevus: võistlejalt võidi võtta elutalong, kui ta kätte saadi.

Esimesed võistkonnad hakkasid saabuma umbes 15.00. Lõpus oli veel varustuse kontroll, kus vaadati, kas sul oli midagi puudu. 

Võistluse lõpetamine toimus kl 17.00 ning kõik raja lõpetanud võistkonnad said autasu.  

Helena Raava

Rubriigid: matk, orienteerumine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.