Kontsert

Neljapäeval, 30. septembril 2021 kell 12.30 kogunesid õpilased saali kuulama  kontserti “Sügismeloodia”. Klaveril esines väga andekas pianist Jaan Ots ning trompetil mängis hiilgavalt tema vend Neeme Ots.

Andekate vendade duo esitas meile neli väga võluvat muusikapala. Teosed olid pärit  erinevate riikide autoritelt,  nt Itaaliast, Mehhikost ja Venemaalt.  Üks väga tuntud lugu,  mis esitamisele tuli, oli Tšaikovski klaveripala “Oktoober. Sügislaul”. 

Muusikud ütlesid, et nad valisid laulud välja tunde järgi ja püüdsid leida selliseid, mis sobiksid keskkonna ja meeleoluga. Sellega said nad hästi hakkama. Meie õpilastele meeldis kontsert väga ja nad plaksutasid pikalt, et enne tundi minekut veel paari lugu kuulata. Kuna muusikud esinesid väga hästi, oli tormiline aplaus igati välja teenitud. Pärast meeleolukat kontserti jätkus koolipäev tavapäraselt.

Kreete Margareeta Kalme

Rubriigid: kontsert. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.