Hetki õpetajate päevast

Arli (5. kl) – Mulle väga meeldis, see oli lahe päev, kõik tunnid olid toredad. Mulle väga meeldis Kreete tund, seal sai palju nalja. Loodan, et järgmine aasta on ka lõbus.

Lennart (5. kl) – Rasmus oli okei.

Carola (6. kl) – Kõik tunnid olid väga toredad. Mulle eriti meeldisid kehaline ja matemaatika, mis olid kõige huvitavamad. Kehalises tegime mänge ja treenisime ka. Matemaatikas tegime arvutusi ja lõpupoole nuputasime täringuid.

Reti (6. kl) – Mulle meeldis kõige rohkem muusikatund, sest oli lõbus ja mängisime Kahooti ning kuulasime muusikat. Kehaline oli ka tore, me mängisime pesapalli ja tegime harjutusi. Matemaatika oli põnev, sest õppisime uut teemat ja pärast mängisime erinevate kujunditega. Ka kunstitund oli tore, sest joonistasime ruumilisi kujundeid, ajaloos aga vaatasime Kristo Siigi videot.

Rasmus (6. kl) – Mulle see päev meeldis. Minu lemmiktund oli kehaline, sest selles tunnis kõik naersid ja see tund oli naljakas. Kehalist andis meile Anna-Liisa.

Arabella (5. kl) – Mulle meeldisid Maria ja Kreete tund kõige rohkem. Nad olid toredad. Kristoferiga tegime Kahooti, see oli äge, Anna-Liisaga oli ka äge.

Markus (6. kl) – Õpetajate päev oli väga tore. Me saime palju uut teada ja saime ka palju nalja. Kõik tunnid olid väga toredad ja lõbusad ning ükski tund ei olnud igav. Minu lemmiktunnid olid matemaatika ja kehaline.

Karl (5. kl) – Mul oli kaks lemmikut tundi, need olid loodus ja ajalugu. Ajaloos me tegime Kahooti. Me õppisime seal asju, mida me varem õppinud polnud, see oli lõbus. Looduses tegime ka Kahooti ja mina olin ainuke, kes alguses sai ühest ülesandest aru. Mulle meeldis õpetajate päev üleüldse.

Lisete (6. kl) – Mulle meeldis väga see päev, oli väga tore. Kõige lahedam ja naljakam tund oli kehaline. See päev oli väike vaheldus teistele päevadele, sest seal polnud tavalised õpetajad, vaid 9.klassi õpilased. Kehalist kasvatust andis meile Anna-Liisa.

Paula Liisa (6. kl) – Mulle meeldis kõige rohkem matemaatika tund koos Helenaga. Alguses tegime matemaatikat, aga tunni lõpus õpetas Helena meile, kuidas Ruubiku kuubikut kokku panna. Kehalise tund oli jällegi väga humoorikas ja sai palju nalja. Kehalist andis meile Anna-Liisa. Seal saime mängida, aga samas ka trenni teha.

 Helena (6. kl) – Mulle meeldis õpetajate päev väga ja kõik õpetajad olid toredad. Eriti matemaatikas oli Helena  sõbralik ja ka kunstis oli tore. Muusikatund Rasmusega oli omamoodi, naljakas ja üldse lebo tund, vahelduseks tore tegelikult.  Anna-Liisa tund oli väga naljakas.

Rubriigid: õpetajate päev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.