Muljeid diskost

Arabella (5. kl) – Mardipeol olid lahedad ja huvitavad mängud. Inimesed olid ka väga toredad. Mul oli sõber kaasas, kes tegi end Kadriks ja mina olin Mart. Pidu juhtis Helena Raava. Ta oli väga tore ja lahke. Mina võitsin mitu auhinda. Ma soovin, et järgmisel aastal oleks samasugune mardipidu.

Lisete (6. kl) – Mulle meeldisid väga need mängud, sest olid hästi ette valmistatud ja olid väga toredad. See õhtu oli üldse väga tore, polnud kordagi igav, sai palju tantsida.

Paula Liisa (6. kl) – Mulle meeldis, et peol oli grimminurk, kus olid päris söetükid ja sa võisid nendega ennast maskeerida. Diskol oli oma snäkilaud, mis oli ka väga tore. Meil oli seal diskol ka tantsuvõistlus ning parima kostüümi valimine.

Carola (6. kl) – Minule meeldisid need tegevused ning Kahoot ja võistlus. Disko oli põnev. Üldse polnud midagi, mis ei oleks sobinud, kõik oli tore. Kõigil olid hästi huvitavad riided.

Helena (6. kl) – Minule meeldis kogu üritus väga. Helena Raava oli välja mõelnud ägedad ja naljakad mängud ja tantsuvõistlust meeldis ka vaadata.

Rubriigid: kultuur, teemapäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.