Palju õnne, Anett Liisa!

Aegviidu Kooli 7. kl õpilane Anett Liisa Parts pälvis Järvamaa 2021. a parima sportlase tiitli neidude arvestuses.

Aneti saavutused: 3-kordne Eesti meister suusaorienteerumises N 14 vanuseklassis; 2 hõbemedalit rattaorienteerumises Eesti meistrivõistlustelt; EMV sprindi teatevõistluses hõbemedal N 16 vanuseklassis; Alexela noorte suusasarja võitja N 13 vanuseklassis; EM sprindis 24. koht N 17 vanuseklassis; MM suusaorienteerumise teatesõit 6. koht N 20 vanuseklassis

Järva Teataja spordiuudised (16.01.22):

16. jaanuaril 2022 kogunes maakonna spordirahvas Särevere mõisa Järvamaa spordigalale, kus koos Järvamaa spordiliidu ja Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupiga tunnustati 2021. aasta spordivaldkonna parimaid.

Järvamaa spordipreemiad

Spordielu edendaja: Ilmar Mõttus

Sportlikum pere: Perekond Randalainen (Imavere)

Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi aastapreemiad:

Elutööpreemia: Leo Matikainen – pool sajandit tulemuslikku sporditööd Järvamaal

Sporditegija preemia: Kalev Lillepea – petanki mänguvõimaluste eestvedamise ja arendamise eest

Spordisündmuse preemia: Piret Reinfeld – suvevolle turniirid Paide rannaspordikeskuses

Aasta naissportlase preemia pälvis kergejõustiklane Marelle Kleemeier (SK Tartu Kalev/Paide) ja aasta meessportlaseks tunnistati vibusportlane Robin Jäätma (Türi vibuklubi/Türi). Aasta naissportlase preemiaga kaasnes ka Järvamaa spordiliidu poolt 500 eurot auhinnaraha, aasta meessportlast pidas JOL meeles samuti 500 eurose auhinnarahaga.

Neidude arvestuses pälvis aasta parima sportlase tiitli ja Järvamaa spordiliidu 300 euro suuruse preemia Anett Liisa Parts (OK JOKA/Ambla SK) ning noormeeste arvestuses tunnistati parimaks Mehis Udam (RR suusaklubi/JOKA), kes sa samuti 300 eurot.

Võistkondade arvestuses pälvis võidu ning spordiliidult 500 eurot preemiaraha Paide Linnameeskond.

Naisseenioride arvestuses oli 2021. aasta tulemuste põhjal parim Merle Vantsi, meesseenioride arvestuses Priit Poopuu.

Fotod: Keiu Kask

Rubriigid: sport, suusatamine, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.