Võrkpallivõistlus

Teisipäeval, 5. aprillil 2022 toimusid Kiili gümnaasiumis Harjumaa meistrivõistlused võrkpallis 7.- 9. klassi tüdrukutele. Ka meie kooli õpilased osalesid. Võistkonda kuulusid Anett Liisa, Anna-Liisa, Roosi, Kreete Margareeta, Anniriin, Helena ning Maria.  

Võistlustele startisime hommikul 7.30 kooli juurest. Saime ka natuke toidumoona endale päevaks kaasa. Võistluspaigas ootas meid kehalise kasvatuse õpetaja, kes toetas meid kogu päeva vältel ning andis vajalikke näpunäiteid.  

Tiime oli väga erinevatest paikadest kokku 20. Enne võistluse algust võttis sõna ürituse peakorraldaja, kes seletas ära reeglid ja muud vajalikud asjad. Iga võistkond pidi tegema vähemalt neli mängu. Meie mängisime viie tiimi vastu: Laagri, Loo, Paldiski, Tabasalu ning Kolga. 

 Esimesed kaks mängu meil väga hästi ei edenenud ning tegime endale ise asja raskeks, kuid kaotasime need mängud siiski väga napilt. Teistega saime juba oma rütmi kätte ning mängisime mõttega ja rahulikult. Tabasalu ning Kolgat me võitsime, mille üle rõõmustasime väga. Kokkuvõttes jäime kuueteistkümnendaks, mis pole minu arust sugugi halb esimese võistluse kohta.  Üldvõitjaks tuli Jüri gümnaasium. 

Üldises mõttes oli päev väga meeleolukas ning vahva. Saime kogemusi tiimina ning harjutasime ka koostööd. Minu arust oli kogu see melu väga teistsugune ning nautisin seda täiel rinnal. Ka teiste mängude vaatamine oli suur osa päevast ning sealt oli võimalik palju õppida. Mulle meeldis, et seal võistlesime ning tahan ka kindlasti tulevikus sellistest asjadest osa võtta. 

Helena Raava 

Rubriigid: sport. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.