Stiilinädal

28. märtsist kuni 1. aprillini 2022 toimus koolis õpilasesinduse eestvedamisel stiilinädal.

Stiilid: Esmaspäeval – viks ja viisakas, teisipäeval – Ukraina lipuvärvides, kolmapäeval – segadus/värviline, neljapäeval – kõik peale seljakoti, reedel – soovahetus (poisid tüdrukuteks, tüdrukud poisteks).

Carola: Kui meil oli stiilinädal, püüdsin kõigist teemadest osa võtta. Väga vahva oli erinevaid stiile proovida. Huvitav oli näha ka, kuidas teised olid riietunud.  Mulle meeldis kõige rohkem esmaspäev, kui pidi riietuma viksi ja viisakana, ning reede, mis oli soovahetuspäev.

Markus: Mina osalesin igal päeval, välja arvatud kolmapäev, sest ei leidnud selle jaoks õigeid riideid. Esmaspäeval kandsin oma isa pidulikke riideid. Teisipäevaks ei leidnud kahjuks rohkem kui sinised ja kollased sokid, aga ka see oli parem, kui mitte midagi. Neljapäevaks aitas vanaema mul leida vanaisa diplomaadikohvri. Reedeks lasin klassiõel meiki teha, panin ema kleidi selga. Mulle väga meeldis stiilinädal. Kõigil olid ägedad riietused ja usun, et kõigil oli lõbus.

Arli: Ma võtsin osa igast päevast peale neljapäeva, kuna mul ei olnud midagi seljakoti asemele võtta. Mulle meeldisid kõik päevad, aga soovahetus oli kõige lõbusam. Kuigi see on toimunud igal aastal, oli see ikkagi lõbusam.

Anett Liisa: Mina väga ei osalenud. Ma võtsin osa ainult neljapäevast. Tulin kooli poekotiga. Muidu mul polnud väga huvi nendest osa võtta.

Paula Liisa: Mina võtsin osa tervest nädalast ehk kõikidest stiilidest. Esmaspäev oli viisakas, mis mulle meeldis kõige rohkem, kuna viisakad riided on tihtipeale ebamugavad. Teisipäev oli üpris tore, kuna oli Ukraina lipu värvide päev, kus oli päris lihtne riietuda. Kolmapäev oli minu jaoks kõige igavam, aga neljapäev kõige põnevam päev, kuna pidi tulema koolikotita kooli. Mina tulin kassipuuriga. Reede oli soovahetus, mis oli naljakas, kuna päris palju poisse võttis osa.

Miabel: Mäletan stiilinädalast esmaspäeva, kus oli viisakas, pidulik stiil. Sellest võtsid väga paljud osa. Teisipäeval oli Ukraina lipu värvide päev, kus kanti sinist ja kollast. Neljapäeval võeti koolikoti asemel kaasa midagi muud, näiteks kohver, prügikast ja teisi asju. Ja reedest mäletan soovahetuspäeva. Ise võtsin osa ainult teisipäeval.

Helena L: Mina osalesin kõigil stiilinädala päevadel. Mulle endale meeldis kõige rohkem soovahetuse ja viisaka riietuse päev. Need olid vahvad päevad, sest kunagi ei teadnud, mis riietes keegi tuleb. Endalgi andis palju otsida, et õigeid riideid leida.

Darren-Louis: Ei olnud väga põnev nädal, kõige naljakam oli soovahetuspäev, kus ka ise osalesin. Aga kõik muud päevad olid lahjad, sest mitte midagi polnud teha.

Rasmus R: Mina võtsin stiilinädalal osa kolmest päevast: need olid viisakus, Ukraina ja koolikott. Esimesel päeval oli minu arust kõige lahedam 6. klassi Markus. Need päevad olid toredad.

Lennart: Mina osalesin esmaspäevast neljapäevani. Minu lemmik oli neljapäev ehk seljakotita päev.

Rubriigid: õpilasesindus, stiilinädal. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.