Külas käis Ursel Velve

Teisipäeval, 12. aprillil 2022 käis koolis külaline Ursel Velve, kes on Ülemiste Citys arendusjuht. Jututeemasid oli mitmeid ning õpilastele tundusid need huvi pakkuvat. Näiteks rääkis külaline meile sellest, mida ta elus väärtustab. Sinna kuulusid suhted, areng ning panus. Ka jutustas ta meile lugusid oma lapsepõlvest, mis ei olnud kogu aeg helge, kuid ta surus sealt naeratus näol ikkagi läbi.   

Järgmise teemana rääkis Ursel oma tööst ja karjäärist. Tuli välja, et ta on paljudes erinevates kohtades töötanud ning õppinud, näiteks IT ettevõttes, Samsungis turundusjuhina ja mitmes teiseski. Mulle andis see teema julgust tuleviku osas, et alati ei pea valima kindlat ametit ja selle juurde jääma. Võimalusi on lõpmatult. 

 Viimasena rääkis külaline meile oma armastusest spordi vastu. See aitab teda hakkama saada igapäevaeluga. Tööl tekkinud stressi meeldibki talle maandada just trenni tegemisega, ka paljud tema sõbrad on sportlased. Sedasi sporti panustades on Ursel nüüdseks jõudnud triatloni maailmameistrivõistlustele, mis on vägagi märkimisväärne saavutus.  

Minu arust oli külalise jutt väga põnev ning innustav. Leidsin sealt palju kasulikke mõtteid tulevikuks. Ursel oli ka väga särav ning inspireeriv inimene. Tore oli kuulata lugu eduka inimese eluteest ja sealt enda eluks mõtteid noppida.  

Helena Raava  

Rubriigid: külaline. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.