Ristsõnavõistlus

Kolmapäeval, 13.aprillil  toimus Ambla koolimajas ristsõnavõistlus, kuhu olid kutsutud kõikide ümbruskonna koolide esindajad, igast kooliastmest üks õpilane. Meie kooli võistkond koosnes sellel aastal minust, Annast ja Rasmusest.

Võistlusel oli kolm vooru. Esimesena lahendasid ristsõna noorimad võistlejad. Meil oli selleks Rasmus. Ürituse kestel oli ka eraldi võistlus. Igaühele, kes seda soovis, anti „Igamehe ristsõna“. Polnud oluline, palju sa sellest ära tegid, võita võisid midagi ikkagi.

Pärast esimest vooru oli kümneminutiline vaheaeg. Seda sisustas Ambla Põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja. Pärast vaheaega öeldi esimese vooru punktid ja algas teine voor. Seekord olid võistlustules nii esimene kui ka teine kooliaste. Kui aeg oli täis tiksunud, tuli uuesti vaheaeg. Kehalise kasvatuse õpetajal oli järgmine mäng ette valmistatud. Pärast seda algas viimane voor, kus võistlesid koos kõik kooli esindajad. See meeskond, kes kõige kiiremini vastused ära tõi ja kellel oli kõige rohkem punkte, võitis.

Meil sel aastal väga hästi ei läinud. Kui eelmised kaks aastat, kui ma olen seal käinud, oleme saanud esimesel korral teise ja teisel korral neljanda koha, siis sellel korral langesime peale teist vooru kuuendaks.

Minu arust läks päev ikka hästi korda.

Kardo Talvik

Rubriigid: konkurss. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.