Tallinna Loodusmuuseumis

Kolmapäeval, 21. septembril 2016 käisid loodusringi lapsed Tallinnas Loodusmuuseumis. Meil oli koolis 5 tundi ja 13.38 läksime rongile ning sõitsime linna. Rongis oli meil väga lõbus.

Kui pärale jõudsime, kõndisime läbi vanalinna loodusmuuseumisse. Me ei liikunud muuseumis grupina, vaid igaüks sai käia seal, kus ise tahtis. Alguses vaatasime seenenäitust. Meile näidati peaaegu kõiki Eestis leiduvaid seeni. Kui näitus sai vaadatud, läksime loodusmuuseumisse sisse. Seal nägime nunnusid kalu, kes ujusid, ja loomade topiseid. Kõndisime natuke ringi ja vaatasime muudki huvitavat. Kes tahtis, sai sealt endale mõne meene kaasa osta.  Müüdi erinevaid kristalle, kotte, prosse ja šokolaadi.

Kui muuseumis käidud, kõndisime tagasi Balti jaama. Seal oli meil umbes tund aega, et käia poes. Ja siis läksimegi rongi. Koju jõudsime kell 17.16.

Kokkuvõttes oli tore päev!

Raili Stina Reidla

Rubriigid: keskkond, näitus, õppekäik. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.