Emakeelepäev

Teisipäeval, 14. märtsil 2017 tähistati Aegviidu Koolis rahvajuttude pajatamisega emakeelepäeva. Selle aasta pajatamiskonkurss oli juba kümnes.

Üritus algas 8.45. Vanuserühmi oli kaks: 1.-4. klassist oli 11 esinejat ning 5.-9. klassist 14 jutuvestjat. Žürii koosseis oli tänavu uus: esinejaid hindasid ajalooõpetaja Mattias Jürgens, Kose näiteringi juhendaja Maie Matvei ning kunstiõpetaja Madli Luuk.

1.-4. kl vanuserühmas võitis Sander Lippa, teise koha sai Paula Liisa Jegorov ja kolmandaks jäi Helena Land. Vanemas vanuserühmas jäid esikohta jagama Mark Eemil Mustonen ning Raiko Sten Reidla, teise koha saavutas Martin Joonas Mustonen ja kolmandaks tuli Katrin Tšupina. 

Publiku lemmikpajatajaks valiti Raiko Sten Reidla.

Pärast mängisime emakeelepäeva Kahooti ning sõime sünnipäevatorti. Mulle üritus meeldis ja üldse oli tore päev.

Mihkel Käärma

Rubriigid: emakeelepäev, konkurss, teemapäev, võistlus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.