Halloweeni disko

 

Reedel, 3. novembril 2017 toimus koolis halloweenipidu. Selle korraldasid kolm 7. kl tüdrukut: Ly, Katrin ja mina.

Pärast esimese tunni lõppu tutvustasime saalis halloween`i ajalugu ja traditsioone. Õhtul kell 17 toimus koolis disko. Tantsimise vahepeal korraldasime erinevaid võistlusi ja mänge. Esimene neis oli tantsuvõistlus. Paaridele loositi välja tantsustiil, pandi muusika käima ja nad pidid laval improviseerima. See oli väga lõbus ja naljakas. Rahva abiga selgitati välja parimad tantsijad. Nendeks olid Laurits ja Anne-Mai. Selgitati välja ka parimad kostüümid. Publiku lemmikuks osutus Laurits, meie lemmik oli Darren ja üks võitja loositi, kelleks sai Anniriin.

Pärast seda jätkus disko, millele tulid ka paljud varem kooli lõpetanud õpilased. Pidu kestis kella 21. Oli kurb lõpetada, kuna lõpus läks üritus eriti lahedaks. Selliseid pidusid võiks rohkem olla.

Raili Stina Reidla

Rubriigid: KOOLIPIDU, tants, teemapäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.