Vilistlaste pidu

Helena Raava: Laupäeval, 10. veebruaril 2018 tulin vilistlaspeole 17.00 kohale. Algul sõin kringlit ja see oli väga maitsev. Siis sättisime soengud paika ja tegime natuke proovi. Mina esinesin showtantsuga, kuid mulle meeldisid ka kõik teised esitused, näiteks kuidas Jüri Martšenko laulis ja teised ka. Meie, esinejad ja teised õpilased, pidime olema rõdul. Pärast etendust tegime sõpradega endale juubelimündi, mida hoian mälestuseks elu lõpuni. Uue saali kohta on mul kaks sõna – suur ja kollakasroheline.

 Kreete Margareeta Kalme: 10. veebruaril toimus enne vilistlaste pidu Aegviidu Kooli 100. sünnipäeva konsert. Mina esinesin showtantsuga. Esinemistest olid minu lemmikud näidend ja väikeste showtants. Näidendi kohta tahaks öelda, et esinejad oleks võinud natukene valjemalt rääkida, aga muidu oli see väga naljakas. Väikeste tantsu oli tore vaadata, sest nad olid väga energilised ja naeratasid ilusasti rahvale. Uue saali kohta peaks ütlema, et see on nii võõras, sest on nii suur. Seinad on sellised rohekaskollased. Muidu on väga ilus ja ootan juba, et saaksime seal trenni teha.

Rasmus Tarassov: Aegviidu Kooli vilistlaspeo eeskavast meeldisid mulle kõige rohkem 7.-9. klassi poiste püramiidide kava, Jüri Martšenko laul ja esinejatele pakutud singi-juustu kringel. Muusika- klassis oli ka magusat kringlit, kuid singi-juustu kringel sai enne otsa. Morssi oli ka. Peale esinemisi, kui koju läksime, said kõik õpilased peaukse juures meenemünti teha. Ringikujuline metallitükk pandi toru sisse, peale asetati teine metallist toru ja siis pidi kõike haamriga lööma. Mündi ühel pool oli kirjas AK 1917 ja teisel pool 100.

Markus-Erik Köst: Mulle meeldis kooli 100. sünnipäeval kõige rohkem näiteringi näidend ja endal osaleda 4.- 6. klassi poiste püramiidide kavas. Tore oli muidugi ka teiste esinemisi vaadata. Mulle meeldis ka see, et pidu toimus uues saalis. Hea oli see, et õpilastele oli meenemündi tegemine tasuta.

Rubriigid: etendus, kooli sünnipäev. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.