Kevadkontsert

koolikontsert1

20. märtsil 2018 toimus Aegviidu koolis kevadkontsert. Meile tulid külla sopran Pille Lill ja pianist Marko Martin.

Laulja  rääkis huumoriga enne esinemist, kui palju vett iga inimese sees on. Vees on kõigil kristallid, mis muutuvad klassikalist muusikat kuulates hästi ilusaks. Aga kui me kuulame näiteks heavy metali`t, siis muutuvad kristallid tumedaks.

Kuna Pille on ooperilaulja, esitas ta meile paar ooperilaulu ja Marko Martin saatis teda klaveril. Lugude vahele jutustasid mõlemad oma muusikuteest. Kui nad kontserdi lõpetasid, pakkus Pille Lill, et meie kooli võiks õpetama kutsuda profesionaalsed pianistid ja lauljad. Pärast jagasid esinejad soovijaile autogramme.

Kreete Margareeta Kalme

 

Rubriigid: külaline, kultuur, loeng. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga