“Noor meister”

8. mail 2018 sõitsid 7.-9. klassi õpilased üritusele „Noor meister“. Õppekäigu eesmärk oli tutvustada noortele erinevaid ameteid. „Noore meistri“ oskuste festival oli tasuta ja toimus Eesti Näituste messikeskuses.

Meil toimus paar esimest tundi, siis käisime söömas, pärast seda läksime kohe bussi, mis väljus kell 10.30. Umbes tunni aja pärast jõudsime messikeskuse juurde ning sisenesime hoonesse. Me olime natuke vara kohale  jõudnud ja pidime ootama.

Mõne aja pärast saabus giid ning käisime temaga kogu ala läbi, mõnedes kohtades peatusime pikemalt, et arutleda. Paviljonis oli palju erinevaid bokse, kus inimesed kas tutvustasid oma koole, tegid tööd või võistlesid omavahel. Leidus ka töötubasid. Neist mõnes tegutsemiseks oli vaja loteriivõitu ning seetõttu kõigis ei saanud osaleda. Giid jättis meid varsti üksi ja saime ise ringi vaadata. Teisel korrusel oli kohvik, kus võisime puhata ja loomulikult ka süüa osta.

Kella kolme paiku hakkasime tagasi sõitma. Oli teistmoodi koolipäev ning sain kindlasti uusi kogemusi, aga töötubasid, kust osa võtta, oleks võinud olla rohkem.

Anna Kubja

Rubriigid: õppekäik. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.