Rosina Kool

2. klass õppis kevadest alates esmaspäeviti Rosina Koolis. Õpilaste mõtted ja tähelepanekud pani kirja klassijuhataja Mari Põder.

 

Carola  –  Mulle meeldib Rosina Kool, sest Rosin on väga armas.Ta on õpetanud mulle seda, et koer on inimese parim sõber. Temaga peab käituma nagu inimesega. Tänu Rosina Koolile tean nüüd koertest palju rohkem kui varem.

Lisete – Me õppisime koertest, millised nad on ja kuidas nendega käituda. Mulle meeldib Rosina  Kool.

Paula Liisa – Rosina Kool on tore. Oleme õppinud ausust, hoolivust, julgust, sõbralikkust. Rosina Koolis ei ole söödav rosin, vaid koerad nimedega Rosin ja Sofi. Mulle meeldib, et me saame nendega mängida ja muid lõbusaid asju teha.

Katharina – Rosina Koolis on mitu õpetajat: Rosin, Sofi ja nende treener Kristi Raava . Rosina Koolis on väga tore ja lõbus õppida.

Markus – Igal esmaspäeval on meil Rosina Kooli tund. Kui me mängime, siis me õpime. Mulle väga meeldib Rosina Kool ja ma arvan, et Rosinale ka väga meiega õppida ja mängida. Rosin on üks tore koer!

 

Rubriigid: õppetöö. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.