Näitleja külaskäik

Rasmus Tarassov: 19. novembril 2018 külastas Aegviidu Kooli 27-aastane näitleja Kristjan Lüüs. Ta rääkis meile oma karjäärist, kus ta koolis käis, lapsepõlvest ja muust. Ta oli väga humoorikas ja ta naljad olid head. Alguses võttis külaline varem välja mõeldud küsimusi mustast kastis, aga hiljem, kui kõik julgemaks muutusid ja võõrahirm mööda läks, hakkas ka publikust küsimusi tulema. Kui 45 minutit lausa linnulennul mööda läks, said paljud enne või pärast söömist autogrammi. Siis tegi Kristjan veel õpilasesindusega pilti ja seejärel lahkus.

Roosi Rütman: Ta oli väga lahe ja mina tahtsin, et ta oleks rohkem rääkinud, aga kahjuks sai aeg otsa ja suured pidid sööma minema. Väikesed küsisid palju korduvaid küsimusi ning selle peale kulus ka aega. Pärast kohtumist jagas külaline autogramme, mille võtsid väga paljud. Kristjan oli hästi vahva ja lõbus. Mulle väga meeldis ta jutt. 

Kreete Margareeta Kalme: Ta tuli väga stiilselt kohale, kohvitass ühes ja must kast teises käes. Kristjan tegi väga palju nalja, kui ta vastas küsimustele. Pärast said kõik autogrammi ning õpilaskogu tegi temaga pilti. Mulle väga meeldis, et ta käis meil külas ja vastas küsimustele meelelahutuslikult.

 

 

 

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.