Mõtteid stiilinädalast

Maria: 1.–5. aprillini 2019 oli meie koolis stiilinädal. Iga päev tuli kanda erinevat stiil riideid. Minu meelest oli kõige vahvam päev see, kui kogu kool pidi riietama ennast kalkariteks. Enamikel olid seljas katkised või hästi kulunud riided. Mulle meeldis väga, milline Rasmus sellel päeval välja nägi – nagu tõeline kalkar. Esmaspäev möödus nagu iga teine koolipäevgi, kui välja arvata see, et pärast kuuendat tundi läksid Harjumaa teatesuusatajad auhinnaks Viimsisse ujuma.

Anniriin: Kolmapäeval, 3. aprillil oli meil stiilinädalal vaja riietuda töölisteks. Koolimajas võis näha kokki, arste, turvameest, tehnikuid kui ka mootoritöölisi ja teisi. Minu lemmikpäev oligi see, kuna ma ise olin turvamees ja see oli väga lõbus. Muidugi olid ka kaasõpilased ägedad. Kahjuks ei võtnud nooremad  õpilased sellest päevast eriti aktiivselt osa. Mulle muidu meeldisid teised päevad ka väga ja oli neilgi päevadel vahvaid riidevalikuid. Nii tore, et koolis ka selliseid asju korraldatakse.

Kreete Margareeta: Eelmisel nädalal oli meil stiilinädal. Minu lemmikpäevad olid kolmapäev ja reede. Kolmapäeval pidime riietuma mingi ameti töötajaks ning mina olin kunstnik. Mul olid prillid ja pea ümber rätik, seljas tunked ja valge särk. Tunkede esitaskusse toppisin ma erinevaid pintsleid. Reedel oli teemaks reeglite rikkumine ning mul olid jalas dressipüksid ja seljas pikkade varrukatega särk. Pähe panin nokamütsi ja ette päikeseprillid. Minu arust olid kõikidel väga vinged riietused.

Markus-Erik: Minu lemmikteema stiilinädalas oli ametite päev, mis toimus kolmapäeval. Ma ise ei riietunud mingiks tööliseks, kuid paljud teised olid minu arust lahedad. Minu kaks lemmikut olid Laurits ohtlike jäätmete koristajana ja Anniriin turvamehena.

 

 

 

 

 

 

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.