Digioskuse võistlus

Kolmapäeval, 10. aprillil 2019 sõitsid kolm Aegviidu õpilast digioskuste võistlustele Järveküla Kooli, mis asub Rae vallas. Digioskuste võistluses osalesid Kesk-Harjumaa koolide 26 võistkonda 78 õpilasega.

Kui olime kohale jõudnud, juhatati meid suurde saali, kus istusime oma võistkonnaga laua taha, millel oli arvuti. Võistkonnas sai olla kuni 3 liiget. Igast koolist võis osaleda nii palju võistkondi, kui palju oli koolis 8. klasse.

Võistlus algas kell 10.00. Kõigepealt kuulasime ära ürituse korraldajate avasõnad ja seejärel hakkasime tegelema Google Formsi testi täitmisega. Selleks oli meil aega täpselt 30 minutit. Kui test oli tehtud, pidime selle ära salvestama ja lisama ühte kausta, et hindajad samuti seda näeks. Seejärel tulid sisuloome ülesanded, mille täitmiseks oli aega kaks tundi.

Sisuloome ülesannetes oli vaja koostada jalgpalli teemal plakat, teha esitlus tehnoloogia  trendide kohta, mis innustaks III kooliastme õpilasi nende vastu huvi tundma. Kui plakat ja slaidid olid valmis, pidime need ära salvestama ja hindajale saatma.

Võistlus lõppes kell 13.00. Näitasime korraldajatele ette, et meil on Google Formsi test ja sisuloome ülesanded tehtud. Pärast seda sõitsime koju tagasi. Tulemusi kohe teada ei saanud, aga tore oli ennast digioskuste võistlusel proovile panna.

Genno Peegel

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.