Õpituba KUUT

Viktoria: Kolmapäeval, 12. veebruaril 2020 külastasid 7.-9. kl õpilased Anna Lutteri stuudiot KUUT. Kell 8.30 sõitsime bussiga Kurtnasse. Õpitoas rääkis Anna meile endast, kuidas ta käsitöö ja pildistamisega tegelema hakkas ja oma brändist.

Janika: Pärast jagas Anna meid nelja gruppi ja me tegime kolme laua taga erinevaid asju. Näiteks ühe laua peal tegime võtmehoidja, teise peal pakendi, kuhu võtmehoidja panime.

Uku: Meile anti üks tund aega, et teha toode, logo ja pakend. Pärast, kui kõik oli valmis, pidi iga tiim oma toodet esitlema.

Indrek: Kui kõikidel oli toode valmis, siis hakkasime sööma. Pärast seda tutvustasid tiimid ükshaaval oma ideed. Kui tutvustused olid tehtud, ütles Anna oma arvamuse ning andis mõned nõuanded.  Ja hakkasimegi kodu poole liikuma. Mulle väljasõit meeldis, kogu see meisterdamine oli äge, aga alguse jutt tundus natuke liiga pikk.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.