Majandusringi külalised

Aegviidu koolis hakkas 2019/2020. õa-l tegutsema majandusring, milles saavad käia 8.-9. klassi õpilased.  Räägime seal majandusest ja ettevõtlusest. Meil käib seal külalisi ka.

Ühel neljapäeval käisime 7.-9. klassiga Aegviidu Puidus, kus meile tehti ringkäik. Järgmisel päeval ehk reedel tuli Aegviidu Puidu tegevjuht Martin Heintalu kooli. Ta rääkis ringis osalejaile lähemalt Aegviidu Puidust, selle juhatusest ja enda teekonnast sellesse ametisse.

Meil käis külas ka Kaimo Rim, kes rääkis enda ettevõttest ja kuidas temast sai metsamajandaja. Ta andis meile näpunäiteid, et oma unistusi ja lubadusi tuleb täita isegi siis, kui sul ei ole võimu nende täitmiseks. Üks külalistest rääkis meile, et raha tuleb targalt kasutada ja osata sellega ringi käia.

Need kõik olid toredad ja inspireerivad kohtumised ja ma loodan, et meil tuleb veel külalisi tulevikus.

Laurits Rütman

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.