Teistsugune spordipäev


Reedel, 28. mail 2021 oli meil koolis veidi teistsugune spordipäev. Üritus algas umbes 13.30 ja lõppes orienteeruvalt 15.00.

Spordipäev seisnes selles, et pidime kõndima oma klassiga ja samal ajal vastama küsimustele spordi kohta. Kõigepealt tuli alla tõmbata äpp, et saaks võistluses osaleda. Iga 150 meetri tagant ilmus telefoni küsimus. Neid oli erinevaid, kuid kõik keskendusid spordile. Iga õigesti vastatud küsimuse eest sai mingi arvu punkte. Distants oli vanematel õpilastel umbes 4 ja noorematel 3 kilomeetrit. Võistluse lõpus arvutati punktid kokku ja siis saime teada, kui head teadmised meil spordi valdkonnas olid.

Minu arust oli vahva, et spordipäev oli sel aastal natuke teistsugune.

Helena Raava

Rubriigid: spordipäev, sport. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.