Õuesõppepäev

Arli (5. kl): 30. mail läksid 3.-5. kl õpilased õpetaja Theale külla. Kõik pidid tulema ratastega kella 10 koolimaja juurde, et sõita õpetaja koju. Seal tegime grilli, mängisime koertega, jooksime ringi ning sõime kooki.

Lisete (6. kl): Esmaspäeval, 30. mail 2022 toimus üheksandikel eksam ja teised klassid olid õuesõppepäeval. Meie käisime kuuenda kuni kaheksanda klassiga kanuumatkal. See toimus Loobu jõel. Hommikul kell 8.30 oli kooli juurest väljasõit. Bussisõit kestis umbes tund aega. Õpetajatest olid meiega kaasas õpetaja Reet ja õpetaja Keiu.

Kui kohale jõudsime, siis pidime valima, kellega ühte kanuusse lähme. Seal olid kolme- kohalised kanuud, aga mõned õpilased sõitsid kahekesi. Mina olin kanuus Helena ja Carolaga. Alguses ei läinud meil see kanuutamine küll väga hästi, aga lõpus saime rütmi paika ja jõudsime palju kiiremini edasi. Esialgu sõitsime kogu aeg puudele ja kividele otsa või vastu kallast, aga õnneks midagi hullu ei juhtunud. Ühe korra jäime küll kinni ka, aga õnneks saime sealt kiiresti lahti ja jõudsime teistele järgi jälle. Mulle meeldis see päev väga!

Mart Villem (8. kl): Loobu jõe äärde jõudsime umbes 9.45 paiku ja kell 10 läksid kanuud vette. Ilmaga meil väga vedas, kuna kõige soojemal hetkel oli 18 kraadi, aga eelnevatel päevadel oli iga päev sadanud ja niiske olnud. Alguses oli jõgi vaikne ja vool väike. Aga umbes poole peal tuli väike kärestik ning seal oli madal, kuhu mina ja mu paadikaaslased kinni jäime. Et sellistest kohtadest välja saada, pidin mina kanuust välja astuma ja seda lükkama. Sõidu peal tegime ka pause vahel kas joomiseks või kaldal vaadete nautimiseks. Kui ma nüüd aus olen, siis viimane kilomeeter oli raske, kuna olime üsna palju sõitnud ja minul kippusid käed villi minema. Jõudsime ikkagi häda ja vaevaga lõppu. Seal kuulsime, et ka viimased, kes meie taga tulid, olid kanuuga ümber käinud. Kui kaldale jõudsime, pakuti meile grillvorsti ja võileibu.

Õp Tairi: Matkapäeval, 30.mail oli 1. klass Kõrvemaal, 3.-5. klass Thea juures.

Rubriigid: matk, õppetöö. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.