Õpetaja Raini mälumäng

Neljapäeval, 13. oktoobril 2016 toimus Kehra gümnaasiumis õpetaja Raini mälumängu I voor Aegviidu Koolist osales 2 meeskonda. Esimeses võistkonnas olid Raiko Sten, Mark Eemil, Renaate ja Anete, teises Rainer, Loviisa, Raiko ning Kertu.

Kehrasse sõitsime Lehtse bussiga ning meiega oli kaasas ajalooõpetaja Mattias Jürgens. Mälumäng algas kell 12.30 suures saalis. Harjumaa eri paigust pärit võistkondi oli kokku 13. Meeskonnad istusid lauade ääres, kuhu nagu alati oli pandud ka midagi söödavat. Seekord olid valikus õunad ja porgandid. Kui mäng algas, toodi küsimus lauda ning sellele tuli kirjalikult pooleteise minuti jooksul vastata.  Küsimusi oli kokku 25 ning teemasid väga palju, alates spordist ja lõpetades trikiküsimustega.

Võistlus lõppes kell 14.00. Siis tehti väike paus, mil kohtunikud selgitasid välja parima meeskonna. Esimese vooru võitis Aegviidu I võistkond. Auhinnaks saime Kehra gümnaasiumi pildiga külmkapimagneti. Aegviidu II võistkond jäi neljandaks.

Mälumäng oli väga huvitav, sest küsimused hõlmasid erinevaid valdkondi. Loodan, et järgmine kord läheb meil sama hästi.

Raiko Sten Reidla

Rubriigid: mälumäng, viktoriin. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.